Ne Aramıştın?

Yeme, içme, gezme, görme, gülme, annelik, babalık, çocukluk, sanat, çizme, boyama, müzik, tiyatro, film..

Monday, August 27, 2012

Benden..

Kendimden bolca bahsedeceğim ilerleyen zamanlarda ama şöyle kısaca bir üstümden geçeyim. İnsanın kendinden bahsetmesi de ne zor. Zaten sen sus, çevrendekiler anlatsın daha iyi olur. Gerçi facebook, twitter ve instagramı birleştirirsen bir insan hakkında epey fikir sahibi olursun.

Neyse. Meraklıyım. Sorarım, araştırırım, okurum, dinlerim, yazarım, izlerim. Hiç bir zaman özellikle bir konuya hakim olamadım. Hiç bir zaman aynı parfümü kullanamadığım gibi. Aslında ne hoşuma gider kokusuyla anılan, hatırlanan insanlar. Hep öyle olmak istedim ama merakım izin vermedi.

Kitap okurum; karakterler ve konu zamanla aklımdan uçup gider. Müzik dinlerim ama sana "aa bak bu şarkı şu grubun şu albümünün 7. parçası" muhabbeti yapamam. Filmler de konusuna göre zaman içerisinde silinir gider aklımdan.

Her şeyden biraz anlarım, her lafa karışır iki fikir beyan ederim. Artık salak konumuna mı düşerim yoksa "anaa kız biliyo lan" diye forsum mu olur onu bilmem.

Tipik yengeç. Burçlar hakkında da konuşurum bak. Evcimen, duygusal, kendi halinde, zararsız. Çabuk kaynaşır, çabuk soğur. Yengeç burçlarının alkolle de aralarının iyi olduğu söylenir. Bunun net bir örneği benim. Bir de tımarhanelerin %70'i yengeç derler evet, bu konuya da "Anksiyete Bozukluğu" başlığı altında deyineceğim. Nasıl delirdiğimi anlatacağım.

İş hayatını bırakıp, evde çocuğuma bakmaya karar verdim. Doğru mu yanlış mı olduğunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Oğlak burcu bir eş ve balık burcu bir bebekle sakin bir hayatımız var.

Kavga-dövüş bize ters. İlla bir sorun olacaksa kesin benden kaynaklanır. Yoksa "benim kocam bir melek"!!

Okudun mu hepsini yaa. Valla ne diyim helal olsun. İşte bu kadar başka diyeceğim yok. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden..
 
Designed by Beautifully Chaotic